Cambuur heeft voormalig Telstar-sterspeler binnen

6 januari 2017 – SC Cambuur heeft in Frankrijk versterking gevonden voor de aanvalslinie. De club maakt vrijdagochtend melding van de komst van Tarik Tissoudali, die vorig seizoen bij Telstar grote indruk maakte maar dit voetbaljaar bij Le Havre nauwelijks aan de bak kwam. De buitenspeler wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van de Franse club.

Cambuur heeft voormalig Telstar-sterspeler binnen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De 23-jarige aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap naar Le Havre, maar kwam nog geen enkele keer in actie op het tweede niveau in Frankrijk. Bij Cambuur gaat hij dus nu proberen zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Tissoudali heeft in ieder geval goede herinneringen aan de Jupiler League, aangezien hij vorig voetbaljaar 23 keer wist te scoren voor Telstar.

"Het is geen geheim dat we ons graag wilden versterken op de vleugel en dat is het met aantrekken van Tarik gelukt", reageert technisch directeur Gerald van den Belt. "Hij is een speler met ontzettend veel dreiging en bovendien iemand die makkelijk het net vindt."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd