Witsel reageert op transfer: "Verrijkende levenservaring"

6 januari 2017, 20:25

Axel Witsel heeft voor het eerst gereageerd op zijn transfer naar het Chinese Tianjin Quanjin. De Belgisch international kreeg veel kritiek op zijn keuze, maar dat interesseert hem niets. "Toen ik naar Zenit Sint-Petersburg vertrok zeiden mensen hetzelfde."

In gesprek met de Belgische krant De Tijd laat Witsel weten dat de kritiek vanuit de voetbalwereld hem niets doet. "Toen ik naar Zenit Sint-Petersburg vertrok zeiden mensen hetzelfde. Iedereen mag zeggen of schrijven wat hij wil. Het is niet aan iedereen gegeven de beslissing te nemen om naar China te verhuizen", aldus de middenvelder, die meerdere redenen heeft voor zijn keuze voor Tianjin Quanjin. "Het is een verrijkende levenservaring, ook op menselijk vlak. Ik vind het leuk dat ik later tegen mijn kinderen kan zeggen dat we in China gewoond hebben."

De 27-jarige Witsel gebruikt een deel van de miljoenen die hij gaat verdienen in China voor het luchtvaartbedrijf Lindsky Aviation, waar hij mede-eigenaar van is. De Belg investeerde al 750.000 euro. "Op een dag wil ik CEO worden. Dat is mijn ambitie. Ik heb nog tijd genoeg om veel bij te leren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen