Guardiola: "Geloven dat we iedereen kunnen verslaan"

6 januari 2017, 23:57

Pep Guardiola denkt dat de 0-5 overwinning van Manchester City op West Ham United in het FA Cup-toernooi een flinke boost geeft aan het zelfvertrouwen van zijn selectie. De manager vindt dat de spelers de rest van het seizoen moeten geloven dat er van iedereen gewonnen kan worden.

Guardiola stelde na afloop een beter Manchester City te hebben gezien dan tijdens de laatste wedstrijden het geval was. "We waren beter in staat om de bal vast te houden en hebben ook meer kansen gecreëerd. Voor de strafschop kregen we al drie of vier mogelijkheden en omdat we er in slaagden om voor rust de score uit te breiden naar 0-3 maakten we het onszelf makkelijker", aldus de trainer tegenover de BBC.

"Dit was een belangrijke overwinning buitenshuis, die zijn niet gemakkelijk", vervolgt Guardiola. "Hopelijk geeft dit onze spelers het gevoel dat ze goed genoeg zijn voor elke komende wedstrijd. Dit seizoen spelen we vaak goed, maar soms ook niet. In ieder geval moeten deze jongens geloven dat ze iedereen kunnen verslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen