Vitesse zet vol in op Büttner en houdt zich verder koest

7 januari 2017, 11:21

Trainer Henk Fraser sprak onlangs de hoop uit dat er deze transferperiode enkele nieuwe spelers gepresenteerd worden bij Vitesse, maar de club lijkt zich redelijk koest te houden op de transfermarkt. Dat laat technisch directeur Mo Allach weten, die op korte termijn wel Alexander Büttner wil presenteren.

De linksback wordt al enige tijd in verband gebracht met een transfer naar Vitesse, nadat hij onlangs zijn contract bij Lokomotiv Moskou liet ontbinden. "Het is een proces dat al dagen loopt, we praten heen en weer en proberen eruit te komen. We hebben natuurlijk strenge financiële kaders waaraan we ons moeten houden, daar moet Büttner ook in passen. Het is geen geheim dat we hem graag laten terugkeren naar zijn oude club Vitesse", zegt Allach tegen Omroep Gelderland.

Meer versterkingen lijken er deze winter niet te komen in Arnhem. "Nee, dit is de enige positie waar we ons op richten. We hebben een goede selectie en ik ben geen voorstander van vele mutaties. Soms wordt je ertoe gedwongen, maar wij willen het graag met de jongens doen die hier op het veld staan."

Lees hier wat de eredivisieclubs van plan zijn op de transfermarkt

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen