Automonteur krijgt kans bij Arsenal: "Kende ze alleen van tv"

7 januari 2017, 16:35

Het geweldige verhaal van Jamie Vardy, die op geweldige wijze de stap van de lagere Engelse divisies naar de Premier League heeft gezet, is in Engeland uiteraard breed uitgemeten. Momenteel is er echter een soortgelijk verhaal gaande in de Premier League, aangezien Cohen Bramall dicht bij een contract is bij Arsenal. De twintigjarige linksback van zevendeklasser Hednesford Town kan zijn geluk niet op.

De Engelsman werkt als automonteur, maar gaat nu mogelijk dus aan de slag in de Premier League. "Mijn zaakwaarnemer belde me onlangs en zei dat ik op proef mocht komen bij Arsenal", zegt hij tegen BBC. "Ik wist niet wat ik hoorde, ik was stomverbaasd. Razendsnel heb ik mijn spullen bij elkaar verzameld en ik ben zo snel mogelijk naar het trainingscomplex gegaan. Een moment later stond ik ineens op het trainingsveld bij Arsenal."

"Ik kwam daar en dacht dat ik met het beloftenteam moest trainen, maar ik moest in actie komen bij het eerste elftal", lacht Bramall. "Het was onvoorstelbaar. Ik kende de spelers van social media en Match of the Day. Nu zag ik ze ineens in het echt en bonkte mijn hart in mijn keel. Het is waanzinnig hoe snel alles is gegaan. Ik moest deze kans natuurlijk met beide handen aangrijpen. De spelers vingen me goed op en kenden allemaal mijn naam, dat was niet te geloven. Ik was zo blij dat ze mijn naam al kenden en het was een eer om met ze te spelen. Het was een droom die werkelijkheid werd. Op het veld deed ik mijn eerste combinatie met Alexis Sánchez…"

Waarschijnlijk biedt Arsenal de jonge linksachter op korte termijn een meerjarig contract aan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen