Aké mogelijk terug bij Chelsea, Petrovic informeert bij Mainz

7 januari 2017, 23:37

Nathan Aké kan in de winterstop terugkeren bij Chelsea. De Engelse koploper twijfelt erover om de huurovereenkomst met AFC Bournemouth per direct te beëindigen. De Nederlander, die op meerdere posities inzetbaar is, was het afgelopen half jaar belangrijk voor de huidige nummer negen van de Premier League.

In gesprek met de BBC bevestigt Bournemouth-manager Eddie Howe dat Chelsea er inderdaad aan denkt om Aké terug te halen. De club liet in het huurcontract een optie opnemen om de Nederlander in januari weer terug te halen. "Alles wijst erop dat Chelsea hem terug wil halen, maar het is nog niet helemaal rond. Het zou voor ons een enorme klap zijn, want Nathan is heel belangrijk voor ons geweest en heeft het hier geweldig gedaan."

Petrovic

Nu ADO Den Haag gered lijkt te zijn na de uitspraak van de rechter dat eigenaar Hui Wang aan zijn betalingsverplichtingen moet voldoen, kan de club voorzichtig rond gaan kijken op de transfermarkt. Na afloop van het oefenduel met FSV Mainz 05 had trainer Zeljko Petrovic een kort gesprek met de technisch directeur van de Bundesliga-club. "Ik heb gevraagd of ze iets voor ons kunnen doen en heb een stuk of vijf nummers genoteerd. Ik weet niet of die gasten beschikbaar zijn voor de Eredivisie. Ik moet mijn contacten en vriendschappen gebruiken om ADO te helpen", wordt de trainer geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen