Liverpool en Newcastle azen op Kuyt

24 mei 2006, 11:26

Dirk Kuyt vervolgt zich loopbaan vermoedelijk in de Premier League. De spits van Feyenoord wordt nauwlettend in de gaten gehouden door Newcastle United en Liverpool. De manager van Newcastle steekt zijn interesse in de Katwijker niet onder stoelen of banken, terwijl Liverpool zich zelfs al officieel gemeld zou hebben bij Feyenoord voor de Oranje-international.

In gesprek met de Britse krant The Independent speelt Kuyt open kaart over de interesse van Liverpool. "Mijn voorzitter Jorien van den Herik heeft me laten weten dat de Europees kampioen van vorig seizoen interesse heeft in mij", zegt de aanvaller. 

Kuyt zelf wil graag de overstap maken naar de Premier League, maar hij kan voorlopig niets anders doen dan rustig afwachten. "De bal ligt niet bij, maar bij Feyenoord. Ik ben tevreden bij Feyenoord, maar spelen in de Premier League zou een droom voor me zijn. Vorig seizoen was ik al dicht bij een transfer, maar toen ketste alles uiteindelijk nog af. Ditmaal laat ik alles rustig over me heen komen, eerst wil ik een goed WK spelen met het Nederlands elftal."

Naast Liverpool ligt ook Newcastle United op het vinkentouw. "Dirk staat op mijn lijstje", gaf Newcastle-manager Glenn Roeder toe in The Guardian. "We gaan hem tijdens het WK goed in de gaten houden." Bij Newcastle zou Kuyt mogelijk een aanvalskoppel gaan vormen met Michael Owen, die dit seizoen werd weggeplukt bij Real Madrid.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen