NEC-directeur kijkt naar aanvulling van linksbackpositie

8 januari 2017, 23:50

Technisch directeur Edwin de Kruijff baalt van de fysieke ongemakken op het trainingskamp van NEC Nijmegen, maar is over het algemeen vooral tevreden. Maar liefst negen spelers van de selectie werden in Spanje ziek. Daarnaast raakten Jeffrey Leiwakabessy en Kevin Mayi geblesseerd.

"Ja, dat is minder", bevestigt De Kruijff tegenover Omroep Gelderland. "Ook Jordan Larsson is ziek geworden, waardoor we die weinig aan het werk hebben gezien. En Ali Messaoud heeft een kleine blessure gehad. Hij heeft apart getraind en een deel in de groep, maar is nog niet klaar om te spelen. Ik zie een gretige groep die hard werkt. De combinatie met de staf verloopt ook goed."

De Kruijff kijkt ondertussen naar mogelijke transfers. "Ik weet wat de staf wil aan eventuele versterkingen en ik hoop dat Larsson en Messaoud in hetzelfde rijtje komen als de jongens die ik bij Utrecht binnen heb kunnen halen. We zijn aan het kijken of we ons op de linksbackpositie kunnen versterken. Maar we moeten kijken wat budgettair mogelijk is. En wellicht komen er uitgaande transfers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen