PSV'er op weg naar Excelsior: "Het is zo goed als rond"

9 januari 2017, 09:22   Bijgewerkt: 9 januari 2017, 13:33

PSV lijkt Jordy de Wijs in de tweede helft van het seizoen vlieguren te laten maken en stalt de 22-jarige verdediger in het kader hiervan waarschijnlijk bij Excelsior. De Kralingers willen het talent graag een half jaar huren en hopen de tijdelijke komst van de PSV'er snel officieel te kunnen aankondigen.

"Het is zo goed als rond", bevestigt De Wijs in De Telegraaf. "Ik ben eraan toe om in de Eredivisie te gaan spelen. Ik heb een goed gesprek gehad met Mitchell van der Gaag en Ferry de Haan", doelt de verdediger op de trainer en directeur van Excelsior. "Het is wachten op toestemming van PSV. Het liefst ga ik er zo snel mogelijk heen", stelt hij.

De Wijs kwam tot dusver één keer in actie in de Eredivisie en staat ook in het toernooi om de KNVB Beker tot één optreden. In de Champions League kwam de jongeling zelfs twee keer in actie, tegen VfL Wolfsburg en Atlético Madrid.

Waarschijnlijk wordt een deal wel over komend weekend heen getild, omdat PSV en Excelsior elkaar zaterdag nog ontmoeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen