World 11 is een Spaans feestje, geen PL-speler present

9 januari 2017, 18:54   Bijgewerkt: 9 januari 2017, 19:38

Maandagavond wordt niet alleen de FIFA Best Men's Player Award uitgereikt, maar is ook de 'World 11' officieel bekendgemaakt. Bij de beste elf spelers van de wereld is deze keer geen enkele speler uit de Premier League opgenomen, terwijl ook Antoine Griezmann in het sterrenteam ontbreekt.

Begin december maakte de internationale spelersvakbond FIFPro de 55-koppige voorselectie bekend en daarin zat geen enkele Nederlander. Vandaag is duidelijk geworden welke elf spelers wel het team hebben gehaald. In het team zit geen enkele speler die actief is in de Premier League en het team bestaat voornamelijk uit spelers die actief zijn in de Spaanse competitie. Alleen Manuel Neuer (Bayern München) en Dani Alves (Juventus) staan momenteel niet onder contract in La Liga. Antoine Griezmann, die net als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo is genomineerd voor de FIFA Best Men's Player Award, maakt geen deel uit van het elftal.

Het sterrenteam: Manuel Neuer; Dani Alves, Gerard Piqué, Sergio Ramos, Marcelo; Luka Modric, Toni Kroos, Andrés Iniesta; Lionel Messi, Luis Suárez, Cristiano Ronaldo.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen