Blind, Robben en Ronaldo stemden niet op Messi

9 januari 2017, 22:26   Bijgewerkt: 9 januari 2017, 23:03

De FIFA heeft na de Best Men's Player-uitreiking van maandagavond een document gepubliceerd waar precies in staat wie op welke speler heeft gestemd voor het winnen van de prestigieuze prijs, die gewonnen is door Cristiano Ronaldo. Zo is duidelijk dat geworden dat zowel Danny Blind als Arjen Robben niet op Lionel Messi heeft gestemd.

Alle trainers en aanvoerders van de landen moesten bij de FIFA hun lijstje van drie spelers inleveren, terwijl ook sportjournalisten een stem hadden. Danny Blind heeft Ronaldo op plaats één gezet en Toni Kroos en Antoine Griezmann op twee en drie. Ook Robben heeft niet op Messi, maar wel op Kroos gestemd. Hij zette Ronaldo eveneens op één en completeerde zijn topdrie met Kroos (2) en teamgenoot Robert Lewandowski (3).

Ronaldo en Messi hebben elkaar overigens geen stem gegeven. De topdrie van Ronaldo bestond uit ploeggenoten Gareth Bale, Luka Modric en Sergio Ramos, terwijl Messi een lijstje met Luis Suarez, Neymar en Andrés Iniesta op de proppen kwam.

Wat ook het vermelden waard is, is het stemgedrag van Pizzi Juan Antonio. De bondscoach van Chili zette zijn pupil Alexis Sánchez van Arsenal op één en vulde verder geen namen in.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen