Van Persie verlaat trainingskamp, nieuwe ploegmaat Bizot

10 januari 2017, 22:12

Robin van Persie heeft het trainingskamp van Fenerbahçe met onmiddelijke ingang verlaten. Dat melden verschillende Turkse media, waaronder de krant Günes. Naar verluidt zou de aanvaller naar Nederland zijn gevlogen in verband met zijn zieke overgrootvader. Het is nog onduidelijk of hij vóór het duel met Adanaspor van aanstaande zondag terug is.

Fenerbahçe belegt momenteel een trainingskamp in Antalya, waar het eigenlijk een wedstrijd zou spelen tegen Go Ahead Eagles. De Eredivisie-club cancelde het trainingskamp echter vanwege de terreurdreiging in Turkije. 

Naranjo voor 3,5 jaar naar Genk

KRC Genk heeft zich dinsdag versterkt met José Naranjo. De 22-jarige aanvaller komt over van Celta de Vigo en tekent een contract voor 3,5 seizoenen bij de Belgen, die momenteel op een tegenvallende negende plaats staan in de Jupiler Pro League. Naar verluidt betaalt de club 1,8 miljoen euro.

Naranjo maakte vorig seizoen indruk bij Gimnastic de Tarragona. Hij scoorde zestien keer en werd uitgeroepen tot het talent van het jaar in de Segunda División. Bij Celta de Vigo maakt hij echter slechts drie keer zijn opwachting in de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen