PSV: Locadia is op de weg terug, Narsingh mist 'Excelsior'

11 januari 2017, 07:49

Bij PSV zijn zowel Jürgen Locadia als Luciano Narsingh komend weekend niet inzetbaar, als de regerend kampioen het bij de hervatting van de Eredivisie opneemt tegen Excelsior. Narsingh liep tijdens het winterse trainingskamp in Spanje een kuitblessure op, terwijl Locadia nog altijd met een slepende lies- en knieblessure kampt.

De kans is groot dat hij volgende week zijn rentree maakt op het trainingsveld. "Hij zal een tijdje nodig hebben om weer zijn niveau te bereiken, verwacht ik", zegt trainer Phillip Cocu tegen De Telegraaf. Locadia speelde dit seizoen tot dusver pas vier eredivisieduels en kwam sinds augustus niet meer in actie voor PSV. Narsingh, die tijdens het trainingskamp in Spanje een kwetsuur opliep, geldt als twijfelgeval voor het duel met Excelsior. Bovendien wordt de aanvaller al lange tijd in verband gebracht met een transfer naar het buitenland.

Bij PSV krijgt Luiz Beto da Silva de laatste dagen een kans op het trainingsveld, hij traint sindskort mee met het eerste. "Hij kan heel goed voetballen, maar er komt wel meer bij kijken", zegt Cocu. "Er zijn andere aspecten van het spel, waar hij ook hard aan moet werken. Jonge spelers moeten het zelf afdwingen dat ze een kans krijgen bij het eerste. Die kansen komen niet zomaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen