Napoli gaat testen of Milik weer mee kan trainen

11 januari 2017, 16:12

Arek Milik herstelt sneller dan verwacht van zijn kruisbandblessure en kan mogelijk op zeer korte termijn weer de training hervatten bij Napoli. De medische staf van de Serie A-club gaat de Poolse spits onderwerpen aan de nodige tests en kijkt dan of hij al weer in staat is om te trainen.

Donderdag ondergaat Milik een aantal tests, zo bevestigt arts Pierpaolo Mariani aan Radio Kiss Kiss Napoli. "Milik zal een functioneel onderzoek ondergaan. Hij krijgt een serie orthopedische tests in het krachthonk en op het veld en zal ook onder de scan gaan. Als de resultaten positief zijn, kan hij weer technische training doen. In principe kan hij dan weer bij de groep aansluiten. Dan is het op een gegeven moment aan coach Maurizio Sarri om hem weer op te roepen voor een wedstrijd", aldus Mariani.

Milik werd afgelopen zomer door Napoli overgenomen van Ajax en beleefde een voortvarende start bij de Italiaanse club. Hij maakte zeven doelpunten in zijn eerste negen officiële wedstrijden voor de Partenopei.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen