Aanvoerder Peters blijft Willem II nog jaren trouw

11 januari 2017, 20:27

Afgelopen zomer stond Jordens Peters op het punt om in het kielzog van coach Jurgen Streppel naar sc Heerenveen te vertrekken, maar de centrumverdediger bleef uiteindelijk 'gewoon' bij Willem II. Nu heeft zijn Tilburgse werkgever zelfs wereldkundig gemaakt dat de aanvoerder nog jaren aan boord zal blijven.

Technisch manager Joris Mathijsen maakte woensdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van Willem II bekend dat Peters zijn contract tot medio 2020 verlengd heeft. "Ik ben heel trots op deze contactverlenging. Het spreekt veel waardering uit van de club", laat de kapitein op het Tilburgse schip weten op de clubwebsite. "Van de zomer heeft de club aangegeven graag met mij aan tafel te gaan om mij langer hier te houden. Ik heb daar toen ook positief op gereageerd en ben de gesprekken met open vizier ingegaan."

Peter ziet mooie ontwikkelingen bij Willem II, waar het de afgelopen jaren niet altijd even rustig was. "Dit seizoen heerst er veel rust bij Willem II. Er is veel vernieuwing gekomen, in de vorm van Joris Mathijsen en de nieuwe staf en die willen graag vooruit met de club. In hen zie ik mensen die een nieuwe mentaliteit in huis hebben gehaald en die niet snel genoegen nemen met wat we al hebben, maar juist meer willen. Daar sluit ik me volledig bij aan en dat geeft me ook de hoop dat er mogelijkheden zijn bij Willem II", stelt Peters.

"Op de laatste dag van het trainingskamp in Spanje hebben we overeenstemming bereikt over het nieuwe contract", geeft Mathijsen aan. "Jordens is belangrijk voor de club, als aanvoerder in het veld maar ook als boegbeeld van de club Willem II", aldus de technisch manager van Willem II.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen