Van Geel beaamt: "We zijn titelkandidaat nummer één"

12 januari 2017, 01:38

Halverwege het eredivisieseizoen heeft Feyenoord respectievelijk vijf en acht punten meer verzameld dan Ajax en PSV, de nummers twee en drie van de ranglijst. Door deze royale positie dringt het door in Rotterdam-Zuid: het eerste kampioenschap sinds 1999 behoort tot de mogelijkheden. Dat weet ook Martin van Geel.

"Sinds 1999 is het niet meer gebeurd, maar we zijn inderdaad titelkandidaat nummer één", zegt de technisch directeur van Feyenoord tijdens de nieuwjaarsreceptie tegen RTV Rijnmond. "We staan niet voor niets met vijf en acht punten boven de concurrentie. Als ik zie hoe deze groep, de staf en iedereen binnen Feyenoord hiermee bezig is, denk ik dat wij voor het aller hoogste kunnen gaan. En ook voor de beker."

Van Geel weet dat het in het kader hiervan immens belangrijk is dat de selectie van Feyenoord intact zal blijven. Daar vertrouwt hij wel op. "Er is op dit moment geen interesse voor spelers van ons en dat wil ik ook zo houden. Ik heb iedereen de boodschap gegeven dat we ze voor Feyenoord willen houden. We willen met deze groep voor de prijzen gaan. We hebben de brede groep nodig, door blessures en schorsingen", besluit Van Geel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen