Voorzitter Excelsior hoopt op terugkeer Van Persie

12 januari 2017, 07:59

Robin van Persie liet eerder al weten na te denken over een terugkeer naar de Eredivisie bij Feyenoord of Excelsior. Die uitspraken zijn bij de voorzitter van laatstgenoemde club, Albert de Jong, blijven hangen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdammers gaf hij aan de aanvaller graag terug te zien.

"Van Persie denkt aan een terugkeer naar Nederland en dan zijn Feyenoord en Excelsior de ploegen waar hij zou willen spelen", vertelt De Jong in zijn nieuwjaarstoespraak. "Daar ligt onze uitdaging. Als Van Persie hier komt, moeten we in de Eredivisie spelen, genoeg plek op de tribune hebben en vooral Excelsior blijven. Samen werken, samen verder komen en samen de club verder helpen."

De Jong liet verder weten dat het goed gaat met Excelsior en dat een vierde opeenvolgende seizoen in de Eredivisie de financiële situatie van de club flink zal helpen. "Dit seizoen hopen we met winst af te sluiten. De langlopende schulden zullen afnemen, met een positief eigen vermogen als gevolg. Het komende jaar verwachten we bij handhaving in de Eredivisie een begroting die richting de 6,5 miljoen gaat", aldus de voorzitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen