NAC bindt jeugdspeler Brusselers, Ajax denkt aan Felipe

12 januari 2017, 09:22

NAC Breda heeft jeugdspeler Bodi Brusselers aan zich gebonden. Hij tekent een contract voor 3,5 jaar wat hem tot medio 2020 aan de club verbindt. De aanvallende middenvelder speelt inmiddels acht jaar in de jeugdopleiding van NAC en maakte dit seizoen zijn debuut in de hoofdmacht.

Tijdens zijn debuut in de Jupiler League, tegen Jong FC Utrecht, kwam Brusselers direct tot scoren. "Het afgelopen jaar is alles echt in een stroomversnelling geraakt. Mijn debuut in het Rat Verlegh Stadion met direct mijn eerste doelpunt was een absoluut hoogtepunt tot nu toe en dat smaakt naar meer. Dat ik nu ook nog eens mijn eerste contract teken bij de club waar ik ben opgegroeid is voor mij absoluut een droom die uitkomt", aldus de middenvelder op de website van NAC.

Felipe

Ajax heeft interesse getoond in vleugelaanvaller Everton Felipe, dat laat de zaakwaarnemer van de Braziliaan weten in gesprek met Superesportes. Wel zegt hij dat Ajax wil wachten tot er eerst een speler vertrekt. "Zodra er een speler weg is, zal Ajax een officieel bod uitbrengen op Everton." De 19-jarige Felipe staat momenteel nog onder contract bij het Braziliaanse Sport Recife.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen