Zoet hoopt op saaie avond: "Dat is wel vaker voorgekomen"

12 januari 2017, 15:58

Ondanks dat het zaterdagavond allesbehalve warm wordt, hoopt Jeroen Zoet dat hij weinig te doen zal krijgen wanneer PSV het in eigen huis opneemt tegen Excelsior. De winterse omstandigheden in Eindhoven zijn een groot verschil met de temperaturen tijdens het trainingskamp in Spanje, maar daar heeft de doelman een oplossing voor.

Als doelman van een topclub komt het wel eens voor dat je een saaie avond hebt. "Het is vaker voorgekomen. Als keeper van PSV heb ik daar vaker mee te maken. Ik hoop dat ik zaterdag niets te doen krijg", vertelt Zoet aan Omroep Brabant. Voor de kou heeft hij in overleg met de verzorgers al een remedie gevonden. "Eddie Pepels heeft een middeltje met peper. Zo kan ik mijn tenen warm houden. Ik kan ook wel een beetje tegen de kou."

Voor PSV begint tegen Excelsior de achtervolging op Ajax en Feyenoord. "Natuurlijk is het de belangrijkste taak dat we met zijn allen het doel schoon houden en weten te scoren. Daarnaast hebben we een grote selectie, er zijn maar elf plekken en je moet bewaken dat iedereen dezelfde kant op blijft kijken. Dat is ook belangrijk in zo'n fase", concludeert Zoet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen