Swansea-manager bevestigt aanstaande komst Narsingh

12 januari 2017, 17:54

Luciano Narsingh mag zich spoedig speler van Swansea City noemen. Manager Paul Clement, die onlangs bij de Premier League-club uit Wales werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Bob Bradley, laat weten dat de vleugelaanvaller van PSV de medische keuring heeft doorstaan. Het wachten is nu op de afwikkeling van de laatste formaliteiten.

"Hij staat op het punt te tekenen. De medische keuring is afgerond en als het papierwerk in orde is, dan is hij speler van Swansea City", zei Clement donderdag in Engelse media over Narsingh. "Het is fijn als het rond is. De club had hem al ontdekt voordat ik hier manager werd, maar ik ben meer dan blij met zijn aanstaande komst. Toen ik assistent was bij Bayern München speelden we in de Champions League tegen hem en PSV. Hij brengt een andere dynamiek in het elftal, heeft snelheid, maakt doelpunten en heeft ervaring op een hoger niveau. Hij is een goede speler."

PSV nam Narsingh in de zomer van 2012 voor ruim 4 miljoen euro over van sc Heerenveen. Dit seizoen speelde hij vijftien wedstrijden in de Eredivisie, waarvan negen als basisspeler. De vleugelaanvaller kwam deze jaargang in de competitie tot één doelpunt en gaf eveneens één assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen