AZ bindt jeugdspeler Hoedemakers, Achilles haalt viertal

12 januari 2017, 19:08

AZ-jeugdspeler Mees Hoedemakers heeft zijn eerste profcontract getekend. De 18-jarige middenvelder, sinds 2009 lid van de jeugdopleiding van de Alkmaarse club, zette donderdag zijn krabbel onder een verbintenis die hem tot medio 2019 in het AFAS Stadion moet houden.

"We zijn blij dat we Mees aan ons hebben weten te binden", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts op de clubwebsite. "Mees is een intelligente, tweebenige, dynamische middenvelder met een goed overzicht. Zowel aanvallend als verdedigend staat hij zijn mannetje. Mees heeft vrijwel de gehele jeugdopleiding doorlopen en dan is het mooi dat het resulteert in een contractondertekening."

Achilles '29 haalt viertal

Achilles '29, de hekkensluiter in de Jupiler League, maakt op één dag melding van de komst van maar liefst vier nieuwe spelers. De Zweedse spits Emir Smajic (27), de Nederlandse rechtsback Antonio Stankov (25), de Nederlandse spits Wim Bokila (29) en de Nieuw-Zeelandse centrale verdediger Jesse Edge (21) tekenden donderdag voor een half jaar bij de formatie uit Groesbeek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen