Immers blij in Brugge: "Mijn keuze was snel gemaakt"

13 januari 2017, 10:48

Lex Immers is na zijn afscheid bij Cardiff City neergestreken in de Belgische competitie, bij Club Brugge. De aanvallende middenvelder heeft al zijn hele leven een warm gevoel bij de Belgische koploper en is blij dat hij de transfer heeft kunnen maken.

Immers weet dat de fans van Club goede banden onderhouden met de supporters van ADO Den Haag. "Mijn vader nam me al van kleinsaf mee naar 'Midden Noord', dé tribune van ADO Den Haag, FC Den Haag vroeger. Door de vriendschapsband die de fans met Club hebben, ben ik wel vaker naar Brugge gekomen", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Dus toen ik hoorde dat Club bij de ploegen zat die me wilden was mijn keuze heel snel gemaakt. Ook al omdat het bestuur mij voorheen al twee keer wilde halen en het contact altijd is gebleven. Dat ik nu bij Club speel vind ik héél mooi. Vooral omdat het ergens in mijn hoofd zat dat ik na mijn contract bij Cardiff gewoon terug zou keren naar ADO. Mijn hele familie ademt FC Den Haag uit, ik ben ermee opgegroeid."

Immers kan volgend weekend zijn officiële debuut maken voor Club Brugge, dat dan bij de hervatting van de Pro League tegen Standard Luik speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen