Voormalig Jupiler League-topscorer duikt op bij Fortuna

13 januari 2017, 13:40

Fortuna Sittard heeft een verrassende en fraaie slag geslagen op de transfermarkt. De Limburgse Jupiler League-club heeft zich verzekerd van de diensten van Sjoerd Ars. De 32-jarige doelpuntenmachine komt over van het Hongaarse Szombathelyi Haladás en tekent een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog een jaar.

Isitan Gün, grootaandeelhouder bij Fortuna Sittard, denkt dat zijn club met Ars een vrachtlading aan doelpunten in huis haalt. "Ars is in de Jupiler League altijd een garantie voor goals geweest. Bij zijn laatste clubs in Nederland, NAC en NEC, heeft hij met zijn doelpunten een doorslaggevend aandeel in de sportieve successen gehad. Voor Fortuna is het kunnen aantrekken van een trefzekere, ervaren spits als Sjoerd absoluut een enorme buitenkans", stelt Gün op de clubwebsite.

Ars speelde in het verleden voor opeenvolgens De Graafschap, FC Omniworld, Go Ahead Eagles, RBC Roosendaal, FC Zwolle, Levski Sofia, Tianjin Teda, Konyaspor, Karsiyaka SK, NEC, NAC Breda en dus Haladás. In het seizoen 2014/2015 werd Ars namens NEC met 28 goals topscorer van de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen