Hyballa verwacht knokwedstrijd, Vd Looi ziet ander NEC

13 januari 2017, 18:31

Vanwege de sneeuwval in Nederland verwacht Peter Hyballa dat wanneer NEC zondag op bezoek gaat bij Willem II het veld er wel eens slecht bij kan liggen. Tijdens de persconferentie laat de trainer dan ook weten dat hij en zijn ploeg zich instellen op een echte knokwedstrijd.

"Ik hou er rekening mee dat het veld er zondag slecht bij ligt. Dan wordt het helemaal geen tiki-taka voetbal, maar een echte knokwedstrijd", aldus Hyballa, die denkt dat dat meer in het voordeel van Willem II zou zijn. "Dan kan het verschil gemaakt worden met standaardsituaties en daar zit wel de kracht van Willem II. Gelukkig worden we er zelf ook steeds sterker in." De trainer kan beschikken over een vrijwel fitte selectie en alleen Ali Messaoud is een twijfelgeval vanwege lichte knieklachten. Jeffrey Leiwakabessy moet nog enkele weken revalideren en ontbreekt daardoor eveneens.

Willem II

NEC versterkte zich in de transferperiode al met Jordan Larsson en huurde Ali Messaoud en Lorenzo Burnet. Volgens Erwin van de Looi staat er daarom in de tweede seizoenshelft een ander NEC. "Van NEC wisten we hoe ze speelden, en de ploeg was bekend. Maar ook zij zijn op trainingskamp geweest en hebben de ploeg weten te versterken. Ze hebben een energieke ploeg, geleid door een energieke trainer. Aan ons de taak om ze in toom te houden, het maximale eruit te halen en de punten in Tilburg te houden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen