Van den Brom: "Hadden het eerder af moeten maken"

13 januari 2017, 23:52   Bijgewerkt: 14 januari 2017, 09:14

John van den Brom zag AZ met 1-3 winnen op bezoek bij Go Ahead Eagles, maar de doelpunten vielen pas laat in de tweede helft. De trainer stelde na afloop dan ook dat zijn ploeg het veel eerder af had moeten maken omdat het dankzij een strafschop voor Go Ahead toch nog even spannend werd.

"Met name in de tweede helft was het wachten op de goal. We maken de 0-1 en vlak daarna de tweede, maar het wordt toch nog spannend dankzij die penalty voor Go Ahead", begint Van den Brom in gesprek met FOX Sports. De trainer was niet te spreken over het aantal gele kaarten dat zijn ploeg pakte. "Je verwacht er geen en we pakken er toch drie. Zeker die van Wout Weghorst was dom. Dat gaat hem opbreken, want straks moeten we hem missen terwijl hij vandaag ook liet zien belangrijk te zijn voor ons."

Van den Brom zag een aantrekkelijk duel voor het publiek. "Het was een open wedstrijd van beide kanten. Het golfde op en naar, maar als trainer vind je dat niet zo leuk. Maar de tweede helft hebben we het veel beter gedaan. De jongens zijn fysiek sterk en daar kunnen we het verschil gaan maken. De corners waren waardeloos, maar we hebben weer een week om daar aan te werken", besloot de trainer lachend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen