Weghorst ligt overhoop met Eagles-fans: "Slaat nergens op"

14 januari 2017, 12:03

Niet alleen Go Ahead Eagles-spits Leon de Kogel lag vrijdagavond overhoop met de fans van de club uit Deventer, ook zijn collega-spits Wout Weghorst van AZ kreeg het aan de stok met de supporters. De aanvaller van de Alkmaarders, die met 1-3 wonnen, heeft het geen goed woord over voor de fans van de thuisclub.

Weghorst werd uitgefloten en uitgejouwd door de fans en haalde na het scoren van de 0-1 zijn gram door provocerend te gaan juichen in de Adelaarshorst. "We weten dat ze bij Go Ahead fanatiek publiek hebben. Dat wel is mooi. Het is alleen jammer dat ze het op deze manier uiten. Het slaat nergens op, die kreten over mijn moeder. Te gek voor woorden, ik vind niet dat dit bij voetbal hoort. Maar ja, ik lach erom", reageert hij op de website van AZ.

Ondanks dat beleefde Weghorst een prima vrijdagavond. AZ won met 1-3 en de spits stond met één goal op het wedstrijformulier. "Ik kan de lijn van vorig jaar gelukkig doortrekken in 2017", zegt de aanvaller, die nu op tien goals staat. "Dat is hartstikke fijn. Ik denk dat de 0-1 belangrijk was en de ban brak. Uiteindelijk spelen we het goed uit. Het is gewoon een dik verdiende overwinning. We hebben het in de eerste seizoenhelft vaak laten liggen tegen de kleinere ploegen, terwijl we aan onze stand verplicht zijn om te winnen. Dat hebben we nu goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen