Zoektocht PEC heeft succes: Israelsson nieuwste aanwinst

14 januari 2017, 13:10

Daags voor de thuiswedstrijd tegen Ajax heeft PEC Zwolle op de eigen website melding gemaakt van de komst van een nieuwe aanwinst. De laagvlieger heeft een akkoord bereikt over de transfer van Erik Israelsson, die per direct overstapt van het Zweedse Hammarby IF. De 27-jarige middenvelder tekent bij De Blauwvingers voor tweeënhalf jaar.

PEC meldt dat de Zweed zich maandag bij de selectie van Ron Jans zal voegen. "Ik ben heel blij met deze overgang. PEC Zwolle kende ik al via Denni Avdic die hier gespeeld heeft en de afgelopen week heb ik veel beelden van de club via YouTube bekeken", zegt de middenvelder op de site van zijn nieuwe club. "Zelf ben ik een hardwerkende middenvelder die zowel verdedigend als aanvallend van waarde kan zijn. De komende tijd wil ik een bijdrage leveren om met het team te stijgen op de ranglijst. Ook wil ik mijzelf als voetballer verder ontwikkelen en is het motiverend om voor het eerst in mijn carrière buiten de Zweedse landsgrenzen te voetballen."

??Het was al langer duidelijk dat PEC de selectie wilde versterken en het aantrekken van Israelsson is een goede stap, laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten. "We hebben de tijd genomen om de juiste opvolger van de vertrokken Wout Brama te vinden. Met Erik halen we een dynamische middenvelder in huis met scorend vermogen. In Zweden heeft hij het de afgelopen jaren goed gedaan en we zijn blij dat we met hem een speler hebben gevonden die direct van waarde kan zijn voor ons team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen