Heerlijke kraker in de Premier League: "Er is geen favoriet"

14 januari 2017, 14:51

Eén van de mooiste affiches van dit voetbalweekend is de wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool van zondagmiddag. Beide partijen verkeren momenteel in een prima vorm en dus lijkt er een fraai spektakel aanstaande op Old Trafford. José Mourinho heeft er zin in.

?Het verschil tussen beide clubs is voorafgaand aan de topper vijf punten in het voordeel van Liverpool. "In derby's is er nooit een favoriet aan te wijzen", zegt Mourinho tegen Sky Sports. "In welke vorm je steekt maakt eigenlijk niet uit, omdat het duels op zich zijn. Beide clubs zijn bovendien geweldig en de teams zijn sterk. Het is voor ons een mooie tegenstander en een grote rivaal. Het is een heerlijke wedstrijd en ik heb er echt zin in."

Mourinho rekent morgen op de steun van de supporters op Old Trafford. "Voor Manchester United zijn de duels met Liverpool altijd extra speciaal, omdat het een grote rivaal is. Deze wedstrijd betekent veel voor de club. Het is aan ons om dat gevoel aan te wakkeren bij de fans", zegt Mourinho over de wedstrijd die zondag om 17.00 uur begint.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen