Streppel: "Willen Ødegaard graag in luwte brengen"

15 januari 2017, 01:13

Jurgen Streppel, de trainer van sc Heerenveen, benadrukte zaterdag na de 2-0 thuiszege van zijn elftal op ADO Den Haag nog maar eens dat hij Martin Ødegaard rustig wil brengen. Het Noorse talent, dat voor anderhalf jaar wordt gehuurd van Real Madrid, mocht in de 89ste minuut tot groot genoegen van het publiek invallen.

"Ik heb ook tegen alle Noorse pers gezegd dat hij de tijd moet krijgen en dat ze hem gewoon moeten laten voetballen, hij is pas 18 jaar", aldus Streppel bij de NOS over Ødegaard. Er waren veel Noorse journalisten naar het Abe Lenstra Stadion gekomen voor de verrichtingen van hun landgenoot. "Wij willen hem rustig brengen, maar we kunnen er niet veel aan veranderen als de Noren hier op de stoep staan. Maar wij willen hem graag in de luwte brengen, dan komt zijn kwaliteit vanzelf bovendrijven. Hoe hij omgaat met de situatie vind ik een groot compliment waard", vervolgde Streppel.

Door twee goals van Reza Ghoochannejhad in een tijdsbestek van één minuut won Heerenveen met 2-0 van ADO. "Je bent altijd benieuwd naar hoe je uit de winterstop komt. Dat is altijd lastig, zeker op zo'n zwaar en moeilijk bespeelbaar veld met een tegenstander die 5-3-2 speelt. Dat klinkt als excuses zoeken, dat wil ik zeker niet doen. We hadden wel beter kunnen spelen, maar na een tactische omzetting in de tweede helft was het wachten op de 1-0", besloot Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen