Petrovic: "Wedstrijd binnen een minuut weggegooid"

14 januari 2017, 23:41

ADO Den Haag bleef zaterdag in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, ondanks een lange lijst van afwezigen, lang overeind. Door twee tegengoals in de tweede helft in een tijdsbestek van één minuut verloor de Residentieclub echter toch. Het werd 2-0 in het Abe Lenstra Stadion.

"In de eerste helft hebben we het goed gedaan. We hebben niets weggegeven in die fase, terwijl je weet hoe moeilijk het hier is, want Heerenveen heeft een uitstekende ploeg. Maar binnen een minuut hebben we de wedstrijd weggegooid. Het meest pijnlijke was nog dat het gebeurde vanuit ons eigen balbezit. Ik wil niet zeggen dat we anders gewonnen hadden, maar we hadden het Heerenveen wel moeilijk kunnen maken", aldus trainer Zeljko Petrovic bij de NOS.

Het is al lange tijd onrustig binnen ADO Den Haag vanwege de perikelen rond eigenaar Hui Wang. Petrovic probeert desondanks positief te blijven. "Natuurlijk zeg ik in een vergadering wel dat we nieuwe spelers nodig hebben, dat weet iedereen binnen de club. Maar ik ga niet chagrijnig op het veld staan als ik spelers tekort heb. Met de spelers die je wel hebt, probeer je er iets van te maken. Soms is dat wel lastig", besluit Petrovic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen