Geplaagd Valencia boekt eerste competitiezege in maanden

15 januari 2017, 14:03

Voor het eerst in drie maanden heeft Valencia weer eens drie punten gepakt in de Primera División. In eigen huis werd er met 2-1 gewonnen van Espanyol. Op de ranglijst blijft de ploeg van trainer Voro op de zeventiende plaats staan, net boven de degradatiestreep.

De laatste overwinning van Valencia in de Primera División dateert van 16 oktober. Toen werd Sporting Gijón met 1-2 verslagen. Daarna werd echter alleen nog maar verloren en gelijk gespeeld. De Spaanse club kende in die periode ook de nodige bestuurlijke problemen want trainer Cesare Prandelli stapte op en ook technisch directeur Jesus Garcia Pitarch hield het voor gezien.

Valencia kwam na zeventien minuten spelen op voorsprong dankzij Martín Montoya. Na een goede pass van Nani kon de verdediger de 1-0 binnentikken. Na rust verdubbelde Santi Mina de voorsprong. Espanyol-doelman Diego López bracht in eerste instantie nog redding op een vrije trap van Daniel Parejo, maar Mina kopte in de rebound raak. In de slotfase kwam Espanyol via David López nog terug tot 2-1, maar de gelijkmaker viel niet meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen