Van Bronckhorst: "Blij dat grens de goal goedkeurt"

15 januari 2017, 15:10

Feyenoord kwam tegen Roda JC pas laat op gang. Giovanni van Bronckhorst zag Dirk Kuyt oogenschijnlijk buitenspel staan bij het binnenschieten van de openingstreffer en was blij dat de scheidsrechter het doelpunt goedkeurde.

"Ons begin was matig. De tweede helft waren we veel gevaarlijker dan de eerste helft en daardoor denk ik dat we uiteindelijk nog de wedstrijd winnen", begint Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Na de eerste goal zijn we eigenlijk niet meer in de problemen gekomen. Of het buitenspel was? Ik denk heel minimaal, hij kan fluiten of niet. Maar meestal is het wel een signaal als de tegenstander niet protesteert. Zoiets is altijd lastig te zien, maar ik ben blij dat de grens hem goedkeurt."

Van Bronckhorst zag de jarige Nicolai Jørgensen goed spelen, maar vindt wel dat de spits had moeten scoren. "Bij de eerste mogelijkheid kwam hij wat verkeerd uit met zijn stappen. Maar zeker die tweede kans had moeten zitten want dan is de wedstrijd veel eerder gespeeld", besluit de trainer. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen