Sevilla strijdt mee voor titel na late zege op Real Madrid

15 januari 2017, 23:00

In een heetgebakerde wedstrijd is Real Madrid in de laatste minuten onderuit gegaan tegen Sevilla. De Madrilenen lieten zich in de slotfase verrassen door de thuisploeg: 2-1.

Van de eerste tot de laatste minuut was de wedstrijd in Sevilla intens te noemen. Sevilla probeerde waar mogelijk druk te zetten op Real Madrid. Dat bracht de bezoekers in de problemen, maar echt in de problemen kwam doelman Keylor Navas niet. Maar ook Real Madrid had daardoor moeite om tot echte kansen te komen.

Halverwege de tweede helft werd de wedstrijd pas opengebroken in het voordeel van Real Madrid. Sergio Rico kwam onbesuisd zijn doel uit en legde een speler van Real Madrid daardoor neer in het eigen strafschopgebied. Ondanks dat de spelers en het publiek van Sevilla probeerden om Ronaldo af te leiden, was de keeper kansloos op de strafschop van Ronaldo. In de slotfase van de wedstrijd werd de wedstrijd nog wat harder met gele kaarten voor onder anderen Samir Nasri en Marcelo.

Vijf minuten voor het einde ontplofte het publiek door de 1-1. Sergio Ramos probeerde een indraaiende vrije trap weg te koppen, maar hij knikte het leder achter zijn eigen doelman. Sevilla kreeg vervolgens de betere kansen op een overwinning en wist zelfs de drie punten te pakken. Stevan Jovetic kroonde zich tot matchwinner met een geplaatst schot met het ingaan van de blessuretijd.

Sevilla staat nu tweede in Spanje met een punt minder dan Real Madrid. De Madrilenen hebben echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Met de nederlaag komt er voor Real een einde aan een reeks van veertig wedstrijden zonder nederlaag.

Overige uitslagen La Liga

Valencia – Espanyol 2-1

Celta de Vigo – Deportivo Alavés 1-0

Sporting Gijón – SD Eibar 2-3

Granada – Osasuna 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen