Lokeren haalt Engelse aanvaller naar Belgische competitie

16 januari 2017, 16:47

Gary Martin komt de rest van het seizoen uit voor Sporting Lokeren. De Belgische club uit de Jupiler Pro League kondigde maandag het aantrekken van de 26-jarige aanvaller aan. De Engelsman trainde al mee met de selectie tijdens het trainingskamp in Spanje.

Martin ondertekende een contract voor 2,5 seizoen, waarin de optie voor nog een jaar is opgenomen. Martin is afkomstig uit de jeugdopleiding van Middlesbrough. Daar wist hij niet door te breken in het eerste elftal. Via Hongarije belandde de voorhoedespeler uiteindelijk in IJsland, waar hij voor meerdere clubs actief was. Runar Kristinsson, de huidige trainer van Lokeren, werkte bij KR Reykjavik samen met de aanvaller.

In 2013 werd de aanvaller in IJsland uitgeroepen tot beste buitenlander in de competitie. In 2016 maakte hij de overstap naar Lillestrom uit Noorwegen, waar op dat moment Kristinsson eveneens actief was. "Lokeren is zeker het beste team waarvoor ik tot dusver speelde", aldus de nieuweling. "Ik zal vechten voor mijn plaats. De coach kende ik natuurlijk al, de andere jongens leerde ik op het trainingskamp kennen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen