AEK Larnaca neemt Hevel over van ADO Den Haag

16 januari 2017, 18:23

Hector Hevel is vanaf heden speler van AEK Larnaca. De twintigjarige speler is door de medische keuring gekomen van de club uit Cyprus. Hij komt over van ADO Den Haag.

Larnaca maakte maandag de transfer op de eigen website bekend. Hevel ondertekent in Cyprus een contract voor anderhalf seizoen. De in Nederland geboren middenvelder is afkomstig uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en beschikt ook over de Spaanse nationaliteit.

Hij maakte zijn debuut in het seizoen 2014/2015, maar wist nooit echt door te breken in het eerste elftal van de Eredivisie-club. Dit seizoen stond de teller pas op zes optredens, waarvan vijf als basisspeler. Zijn laatste wedstrijd was vlak voor de winterstop tegen Sparta Rotterdam (1-0 winst), toen hij met twee keer geel vroegtijdig moest vertrekken.

Larnaca staat op dit moment tweede in de nationale competitie. De achterstand op koploper APOEL Nicosia is slechts een punt. De ploeg was ook Europees actief, maar werd in de voorronde van de Europa League uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen