Van Dijk twijfelgeval, 'Instagram-boete' voor Sagna

17 januari 2017, 14:18

Er staat voor de FA Cup-replay van Southampton tegen Norwich City een vraagteken achter de naam van Virgil van Dijk. De Nederlandse verdediger is, net als Ryan Bertrand, een twijfelgeval voor het bekertreffen van woensdagavond in het St. Mary's.

Southampton-manager Claude Puel heeft bevestigd dat Van Dijk en Bertrand twijfelgevallen zijn en dat er op de wedstrijddag gekeken zal worden of het duo in actie kan komen. Het heenduel tussen Norwich en Southampton op Carrow Road eindigde in 2-2. De winnaar van de wedstrijd van woensdagavond neemt het in de vierde ronde van de FA Cup op tegen Arsenal.

Sagna

Ondertussen heeft de FA bekendgemaakt dat Bacary Sagna een geldboete van ruim 45.000 euro opgelegd heeft gekregen, wegens zijn bericht op Instagram na de competitiewedstrijd tegen Burnley (2-1 winst). "Tien tegen twaalf, maar toch hebben we gevochten en gewonnen als een team", schreef de Fransman van Manchester City, doelend op het feit dat de dienstdoende scheidsrechter ploeggenoot Fernandinho al vroeg met een rode kaart van het veld stuurde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen