De Wijs wil minuten maken bij Excelsior: "Hoop te starten"

17 januari 2017, 20:00

Jordy de Wijs heeft tot dusver één minuut in de Eredivisie gespeeld, dankzij een mini-invalbeurt bij PSV tegen de Graafschap. Tijdens zijn verhuurperiode aan Excelsior hoopt de 22-jarige verdediger zichzelf vaker op het hoogste niveau in Nederland te laten zien.

"Ik hoop deze week richting de wedstrijd te gaan trainen en hopelijk te starten", zo vertelt de huurling tegen RTV Rijnmond al vooruitblikkend naar het duel met Go Ahead Eagles. Afgelopen weekend keek hij nog als bankzitter van PSV toe hoe Excelsior in het Philips Stadion met 2-0 verloor. "Je wist natuurlijk van tevoren dat ze het over die wedstrijd heen zouden trekken en dan is het wel leuk om je nieuwe ploeg zo aan het werk te zien."

Toch moest hij wel even wennen aan het idee dat hij een andere club zou vertegenwoordigen. "In het begin waren er wat twijfels, want het was voor mij de eerste keer en ook gek om een ander shirt te dragen dan die van PSV."

De Wijs speelde tot dusver vier keer in het eerste van PSV. Een keer in de Eredivisie en de KNVB-beker en tweemaal in de Champions League. "Dat is alleen maar mooi. Ik denk dat veel jongens een hoop ervaring hebben, alleen geen Champions League", aldus De Wijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen