Hevel maakt transfer naar Cyprus: "Droom die uitkomt"

17 januari 2017, 18:24

Hector Hevel vervolgt zijn loopbaan bij AEK Larnaca. De twintigjarige middenvelder verlaat ADO Den Haag, omdat hij deze kans naar eigen zeggen echter niet kon laten liggen. "Ik kon dat aanbod niet weigeren", vertelt hij op de website van zijn inmiddels oud-werkgever.

"Het is voor mij een droom die uitkomt om bij zo'n club te mogen spelen, die altijd meedoet voor het kampioenschap en ook geregeld Europees voetbal speelt", zo weet Hevel. "Maar ik zal altijd terugkijken op de dertien mooie jaren bij ADO Den Haag. Hier ben ik gevormd tot de speler die ik nu ben en ik heb er mijn debuut in het betaalde voetbal mogen maken."

Volgens algemeen directeur Mattijs Manders gunt ADO Hevel zijn transfer, al waren er op dit moment ook niet de middelen om Hevel in Den Haag te houden. "Het is voor ADO Den Haag in de huidige financiële situatie, waarin de club verkeert, moeilijk om spelers met een aflopend contract te behouden, zoals bij Hevel. We zijn in deze transferperiode wel op zoek naar versterkingen, maar dat is best lastig. We houden onze ogen echter wel open voor buitenkansjes."

Hevel had zich bij ADO dit seizoen knap richting de basis geknokt. Hij zat aanvankelijk amper bij de selectie, maar knokte zich langzaam naar de bank en vervolgens richting de basis. Voor de winterstop mocht hij bij vijf van de laatste zes duels aan de aftrap verschijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen