Regel Chinese bond blokkeert transfer: "Falcao zou tekenen"

17 januari 2017, 18:38

De regel van de Chinese voetbalbond dat er in het nieuwe seizoen nog maar drie buitenlandse spelers in de basis mogen staan en er vijf in de selectie mogen zitten, heeft al enkele grote transfers geblokkeerd. Vooral bij Tianjin Quanjian baalt voorzitter Shu Yuhui enorm. De multimiljonair had grootste plannen, maar moest deze nu cancelen.

"We stonden op het punt om twee spelers aan te rekken: Radamel Falcao en Raul Jimenez", zo vertelt hij aan Tianjin TV. "De contracten waren opgesteld en over de transfersom en het salaris was er al gesproken. Ze zouden bij ons tekenen, maar toen kwam het nieuws van de Chinese voetbalbond en moesten we onze plannen aanpassen."

Ook Diego Costa, Edinson Cavani en Karim Benzema werden aan Tianjin Quanjian gelinkt, maar daar zal gezien deze uitspraken ook weinig van terecht komen.

Tianjin Quanjian sloeg eerder deze transferperiode al een grote slag met het aantrekken van Axel Witsel. Verder staan ook de Brazilianen Geuvânio en Jádson, de Zuid-Koreaan Kyung-Won Kwon en Jean-Jacques Kilama uit Hongkong er onder contract. Hierdoor zit de selectie wat buitenlanders betreft al vol.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen