'Ook Touré sloeg een megasalaris uit China af'

17 januari 2017, 19:38

Yaya Touré heeft deze week tot twee keer toe een megacontract in China afgeslagen, dat meldt de BBC. De middenvelder zou bij een club uit Chinese Super League namelijk een half miljoen euro per week kunnen verdienen.

Hoewel het contract van Touré bij Manchester City afloopt en hij al de toestemming heeft om met andere clubs over zijn toekomst, had hij klaarblijkelijk geen zin in een Aziatisch avontuur. De club heeft wel al laten weten dat het bod gedurende de hele transferperiode blijft staan. Mocht de Ivoriaan zich bedenken, dan kan hij dus altijd nog contact opnemen met de club.

Sinds 2010 loopt Touré al rond bij Manchester City en was altijd een dragende kracht. Onder Jose Guardiola verloor hij echter direct zijn basisplaats en zat hij zelfs vrijwel nooit bij de selectie. Na de meest recente interlandperiode keerde hij ineens terug in de basisopstelling en daar is hij vooralsnog niet weg te slaan. Garanties op speeltijd na dit seizoen heeft hij alleen nog niet gekregen van zijn Spaanse trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen