Go Ahead bestraft De Kogel niet, Brands praat met Samsunspor

17 januari 2017, 20:52

Go Ahead Eagles gaat Leon de Kogel niet bestraffen, dat zegt technisch manager Dennis Bekking op de clubwebsite. De aanvaller werd afgelopen vrijdag getrakteerd op een fluitconcert tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ, waarna hij voor de camera's zichtbaar schold met de woorden 'schijtpubliek' en 'teringpubliek'.

"Dinsdagochtend heb ik met Leon de Kogel gesproken over afgelopen vrijdag. Buiten kijf staat dat zijn uitspattingen niet kunnen", vertelt Bekking. "Leon had al eerder zowel aan de supporters via de media als intern zijn welgemeende excuses aangeboden. Hij liet zich leiden door emotie. Ook in het gesprek toonde hij zich schuldbewust. We hebben er dan ook voor gekozen Leon niet te beboeten of schorsen."

Verder meldde de technisch manager ook dat Kevin Brands op weg lijkt naar de Turkse club Samsunspor. "Hij heeft echter meerdere opties. Zo liep hij afgelopen week stage bij Dundee FC in Schotland." Volgens diverse media zou ook Jeroen Lumu (SKN St. Pölten) op weg zijn naar die club.

Ondertussen kijkt Go Ahead Eagles nog altijd naar versterkingen. "Jonathan Okita en Quincy Kluivert zijn op proef bij Jong Go Ahead Eagles. Beiden speelden mee in de oefenwedstrijd tegen Jong Cambuur van maandag. Quincy traint tot het einde van deze week mee; Jonathan heeft zijn proefperiode afgesloten met het duel van maandagavond", aldus Bekking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen