Bizot houdt met Genk zicht op Belgische bekerfinale

17 januari 2017, 22:46

In de competitie won KV Oostende eerder dit seizoen met 6-0 van KRC Genk, maar daar was in de eerste halve finale van de Crocky Cup weinig van de merken. De bezoekers legden een prima pot op de mat en sleepten een 1-1 gelijkspel uit het vuur, waardoor ze licht favoriet zijn om het af te maken in de return over twee weken. 

Genk begon goed en dwong al snel een kans af via Leon Bailey. De Jamaicaan zag zijn kopbal knal gekeerd worden door de kersvers aangetrokken William Dutoit. Aan de andere kant moest Marco Bizot de bal wel uit het net halen, al lag dat meer aan de defensie dan aan de doelman zelf. Kevin Vandendriessche werd nauwelijks aangepakt en schoof vervolgens koeltjes binnen. Yassine El Ghanassy (oud-sc Heerenveen) had Genk voor rust nog meer pijn kunnen doen, maar hij liet dat na.

Direct na rust vertikte Mbwana Samatta het om Genk van dichtbij op gelijke hoogte te schieten, maar de gelijkmaker volgde toch al snel. Een verraderlijk schot van Ruslan Malinovskiy was Dutoit te machtig. Beide ploegen blonken daarna vooral uit in het niet op de proef stellen van de keepers. Bailey was nog het dichtste bij,

hij trof de lat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen