Ook Ajax wordt in verband gebracht met Deulofeu

18 januari 2017, 09:27

AC Milan zit al een tijdje achter de komst van Gerard Deulofeu aan, maar Everton heeft een aanbieding van de Milanese grootmacht op het jeugdproduct van FC Barcelona van tafel geveegd. Omdat zijn toekomst op Goodison Park wel onzeker blijft, wordt ook Ajax als een optie genoemd.

De Spaanse jeugdinternational heeft op dit moment weinig perspectief bij Everton, waar manager Ronald Koeman de touwtjes in handen heeft, en daar hoopte Milan van te profiteren. Dat lukte niet, waarschijnlijk omdat de Italianen en optie tot koop wilden bedingen in de huurovereenkomst. Het doorgaans aardig betrouwbare The Guardian meldt nu dat Ajax ook interesse heeft getoond in de 22-jarige Spanjaard.

Naast Ajax zou ook Middlesbrough belangstelling hebben voor Deulofeu, die in 2015 voor ongeveer 5 miljoen euro van Barça overgenomen werd. De vleugelaanvaller komt sinds Koeman het roer overnam van Roberto Martinez weinig aan spelen toe. Zijn laatste basisplaats is gedateerd van 10 december. Later maakte hij als invaller nog wel indruk in de met 1-2 verloren FA Cup-wedstrijd tegen Leicester City, waarin hij een assist leverde aan Romelu Lukaku.

Afgelopen zondag ontbrak Deulofeu in de wedstrijdselectie van Everton voor het duel met Manchester City, dat met 4-0 gewonnen werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen