Van As wordt 'td' bij ADO: "Moet rust en eenheid komen"

18 januari 2017, 11:54

Jeffrey van As is teruggekeerd bij ADO Den Haag. De voormalig verdediger heeft zich, in ieder geval voor de rest van het seizoen, als technisch manager verbonden aan de club uit de Hofstad. Dat heeft ADO officieel bevestigd.  Van As gaat zich ontfermen over (de scouting van) het eerste elftal, het tweede team en ook de jeugd.

De 44-jarige Van As verdedigde tussen 2002 en 2003 de clubkleuren van ADO, waar hij zijn carrière als speler afsloot. Daarvoor speelde de verdediger ook bij NAC Breda en MVV Maastricht. De Haarlemmer begon zijn carrière bij Ajax, maar kon daar geen doorbraak in het eerste forceren. Van As heeft al de nodige ervaring als technisch manager, aangezien hij deze functie van 2010 tot 2014 bekleedde bij NAC Breda. In maart 2014 solliciteerde de oud-verdediger al eens openlijk naar een functie bij ADO.

Van As gaat algemeen directeur Mattijs Manders, die ook veel voetbalgerelateerde dingen deed, ontlasten. "In het verleden heeft John Metgod hier gewerkt, maar sinds de zomer is hij hier niet meer werkzaam. Er is hier veel gebeurd de afgelopen maanden. Ik heb met Mattijs gesproken en hij zocht er iemand bij voor het voetbalgebied. Dat ga ik dus invullen", aldus Van As, die eerder al scoutingswerkzaamheden bij ADO uitvoerde. "Er moet meer rust en eenheid komen bij deze club", zo formuleert hij zijn belangrijkste doel bij ADO TV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen