Dreun voor Anita bij Newcastle, aanwinst voor Stam

18 januari 2017 – Een fikse teleurstelling voor Vurnon Anita. De 27-jarige speler van Newcastle United staat voor een lange periode van afwezigheid. Rafael Benitez, de manager van The Magpies, heeft bevestigd dat Anita een vervelende enkelblessure heeft opgelopen.

Dreun voor Anita bij Newcastle, aanwinst voor Stam

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Waar Benitez aangeeft dat de ogenschijnlijk zware blessures van Isaac Hayden en Dwight Gayle meevallen, heeft de Madrileen duidelijk gemaakt dat Anika minstens zes weken buitenspel zal staan. De Nederlandse verdediger annex middenvelder ging afgelopen zaterdag geblesseerd naar de kant tijdens de 2-1 overwinning op Brentford.

"Anita heeft een probleem met zijn enkel. Hij zal ongeveer zes weken aan de kant staan", bevestigt Benitez op de clubwebsite. De Spanjaard kan wel weer beschikken over Jonjo Shelvey, die vijf wedstrijden geschorst werd wegens racistisch getinte opmerkingen.

Aanwinst voor Stam

Newcastle gaat momenteel aan kop in de Championship, met 55 punten uit 26 duels. Reading FC is de nummer vier, met 46 punten uit 25 optredens. De club van manager Jaap Stam heeft dinsdag de komst van een winterse versterking aangekondigd. De 23-jarige Portugese verdediger Tiago Ilori komt over van Liverpool en heeft tot 2020 getekend bij The Royals.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd