Den Bosch presenteert directeur: "Fantastische club"

19 januari 2017, 21:24

De zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur is ten einde gekomen voor FC Den Bosch. De Jupiler League-club maakt donderdagavond melding van de aanstelling van Bert Wernke, die de vertrokken Edward van Wonderen gaat opvolgen. De nieuwe directeur zal op 1 februari beginnen in Den Bosch.

Wernke heeft zin in zijn nieuwe baan. "FC Den Bosch is een fantastische club met potentie. Na de verkoop van mijn bedrijf heb ik me uitgebreid georiënteerd op mijn toekomst. Ik was vereerd toen FC Den Bosch me benaderde voor de functie van algemeen directeur. De visie en plannen van FC Den Bosch spreken me erg aan en geven me veel energie om aan de slag te gaan", reageert hij op de clubwebsite.

Wernke weet wat hij wil bereiken bij Den Bosch. "Ik vind het belangrijk dat we het 'wij-gevoel' laten terugkeren bij FC Den Bosch, maar om dat te kunnen bewerkstelligen moeten we eerst zorgen voor rust en vertrouwen binnen en buiten de club. Ik kijk er naar uit om verbindingen te leggen en om samenwerkingen aan te gaan met alle betrokken stakeholders die de club een warm hart toedragen. Ik zie het als een mooie kans om mijn passie voor voetbal te combineren met de ervaringen die ik heb opgedaan in het bedrijfsleven, als sponsor in het betaald voetbal en als voorzitter van N.I.V.O.-Sparta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen