Teruggevallen Zeegelaar hard op weg naar Engeland

20 januari 2017, 07:55

Marvin Zeegelaar kende een prachtig seizoen, maar speelde in 2017 nog geen enkele wedstrijd voor Sporting Clube de Portugal. Waar hij eerst nog basisspeler was in Lissabon, moet de Nederlander het nu doen met een figurantenrol. Waarschijnlijk brengt Norwich City hem redding.

Diverse media, voornamelijk uit Portugal, melden dat Norwich City zeer concreet is voor Zeegelaar. De linkspoot zou voor een bedrag van ongeveer 3,5 miljoen euro, plus 1,5 miljoen aan eventuele bonussen, worden overgenomen door The Canaries. Het lijkt erop dat een officiële bevestiging niet lang op zich zal laten wachten.

Zeegelaar, voormalig speler van Ajax, Excelsior, Elazigspor, Blackpool en Rio Ave, kwam vorig jaar bij Sporting CP terecht. Zijn indrukwekkende opmars leverde hem een uitverkiezing bij Oranje op, maar de ontwikkelingen stagneerden vervolgens. Mogelijk biedt een overstap naar de huidige nummer elf van de Championship soelaas.

Zeegelaar speelde dit seizoen vijftien wedstrijden, waaronder vijf in de Champions League. In de duels met Real Madrid en Borussia Dortmund maakte hij de negentig minuten vol.

Lees ook: Portret Zeegelaar: belofte in Portugal alsnog ingelost

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen