Kraker in Eindhoven: "Komt in de buurt van een topper"

20 januari 2017, 14:36   Bijgewerkt: 22 januari 2017, 11:18

Het fraaiste affiche, op basis van de ranglijst van de Eredivisie, wordt zondagmiddag in Eindhoven afgewerkt. In het Philips Stadion staan om 16.45 uur PSV en sc Heerenveen tegenover elkaar, de nummers drie en vier van de Eredivisie. PSV-coach Phillip Cocu verwacht een hoogstaande wedstrijd.

De Friese ploeg staat knap vierde en zal allerminst met angst naar Eindhoven komen, beseft Cocu. "Heerenveen heeft veel kwaliteit in de ploeg en kent een goede eerste seizoenshelft. Het is bij die ploeg op zijn plek gevallen", zegt hij op de clubwebsite. "Er zijn veel spelers met wat extra's. Heerenveen presteert constant en verliest weinig punten. Naast Feyenoord en Ajax zijn dit wedstrijden die in de buurt van een topper komen."

PSV won vorige week van Excelsior en kwam daardoor goed uit de startblokken in de tweede seizoenshelft. Dat moest ook, want de club heeft een achterstand op Feyenoord en Ajax te overbruggen. "Het is belangrijk dat we goed gestart zijn. Dat zie je direct terug in de afgelopen week, hoe we getraind en gewerkt hebben. De sfeer in de groep is uitstekend", zegt Cocu. "Je krijgt nooit een garantie, maar de kans dat je een goede wedstrijd speelt is een stuk groter als je zo gewerkt hebt als deze week."

Bij PSV is Oleksandr Zinchenko nog een twijfelgeval, maar Cocu verwacht dat de aanvallende middenvelder zondag gewoon kan spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen