'Zespuntenwedstrijd' tussen Excelsior en Go Ahead

20 januari 2017, 16:23

In de onderste regionen van de Eredivisie wordt zondag een belangrijke wedstrijd gespeeld. Op Woudestein krijgt Excelsior bezoek van hekkensluiter Go Ahead Eagles. De Rotterdammers staan vijftiende met zestien punten, vier meer dan de tegenstander uit Deventer.

De Koning: "Excelsior leuk voetballende ploeg"

Hans de Koning

Hans de Koning

De Koning kan geen beroep doen op de geblesseerden Chris David, Lars Lambooij en Tom Daemen. Leon de Kogel en Elvis Manu vielen afgelopen weekend tegen AZ uit, maar zijn weer inzetbaar. Zelf is De Koning wel absent, omdat hij tegen de Alkmaarders naar de tribune werd gestuurd. "Maar we hebben alles met de technische staf goed doorgesproken, dus dat moet goedkomen", besluit hij.

Van der Gaag spreekt van zespuntenwedstrijd

"Tegen PSV hebben we vorige week onder de maat gespeeld en misten we lef en overtuiging op de momenten die er wel degelijk waren. Die momenten moeten wij beter uitspelen. Voor de winter hebben we van concurrenten als Go Ahead Eagles en Roda JC verloren, dus het is nu aan ons om dat om te draaien. Die druk moeten we onszelf ook opleggen", vindt Van der Gaag, die Henrico Drost, Luigi Bruins, Mike van Duinen, Danilo Pantic en Tom Muyters deze week de training zag hervatten. Arghus Bordignon (hamstring) en Carlo de Reuver (enkel) zijn nog wel geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen