Swansea verslaat Liverpool na zinderende tweede helft

21 januari 2017, 15:25   Bijgewerkt: 21 januari 2017, 16:20

De eerste helft was niet om aan te gluren, maar in het tweede bedrijf hebben Liverpool en Swansea City er zaterdagmiddag een geweldig spektakel van gemaakt op Anfield Road. Na een zinderende tweede helft staken de spelers van de club uit Wales de handen in de lucht, aangezien de degradatiekandidaat op knappe wijze met 2-3 wist te winnen. Zodoende heeft Liverpool een flinke knauw gekregen in de strijd om de titel. 

Toen de camera op Anfield enkele minuten voor rust het vizier richtte op de fans in het stadion, waren er verveelde fans te zien die een gaap niet konden onderdrukken. Het was tekenend voor de prestaties van Liverpool en Swansea in de eerste helft. Beide teams maakten er weinig van en zorgden voor een saai schouwspel.

Na 52 minuten stond Swansea dus knap met 0-2 voor, maar het antwoord van Liverpool volgde drie minuten later. Roberto Firmino was de maker van de goal van de thuisploeg, hij kopte hard raak en zorgde voor de derde goal in een tijdsbestek van zeven minuten op Anfield. Vervolgens duurde het tien minuten tot de volgende treffer viel. Wederom was het Firmino die kon juichen, omdat hij na een prachtige actie van Georginio Wijnaldum in de 68ste minuut knap de gelijkmaker tegen de touwen knalde.

De ploeg van Paul Clement, die vorige week bij zijn debuut op de bank met 0-4 van Arsenal verloor, stijgt van de laatste naar de zeventiende plaats. Liverpool staat derde, maar kan dit weekend nog worden ingehaald door Arsenal en Manchester City. [photo,104046,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen